EEN PRACHTIG KRACHTIG PLAN

Alleen zomerkilo’s kwijt? Dat is te simpel!

Ben JIJ alweer bezig in je hoofd HOE jij die zomerkilo’s er nu weer af gaat krijgen? Op zoek naar een nieuw dieet, een nieuw beweegschema en de motivatie daarvoor? Dan heeft ons plan PRACHTIG  KRACHTIG misschien niet direct jouw voorkeur. Wij denken dat afvallen en met je gewicht bezig zijn, maar een ONDERDEEL is van GEZONDHEID en NIET bestreden moet worden met een dieet. Wil jij wel graag meer? Dan is Prachtig Krachtig wel het allerbeste plan dat Curves dit najaar te bieden heeft.

Een sterkere rug, minder pijnlijke gewrichten, een betere nachtrust, een lagere bloeddruk, minder stress en vooral veel meer energie om je dagelijkse portie maatschappij aan te kunnen, is GEEN dieet. Dat bereik je NIET met een plan van tijdelijke aard en afvallen is ook NIET de opstart daar naar toe. Wij kennen TALLOZE voorbeelden van vrouwen die 25 0f 30 kilo kwijt zijn en nog altijd niet heel erg gelukkig zijn. Het is dan ook niet voor niets dat VIJFENNEGENTIG procent TERUGVALT. Er is daarom een INTEGRALE gezonde aanpak voor nodig, een handvat om een gezonde leefstijl gemakkelijker te kunnen maken.

ALL-IN GEZONDHEIDSPLAN

Met ons ALL-IN Gezondheidsplan willen wij mensen helpen naar innerlijke gezondheid en uiterlijke verbetering. Wij gebruiken onze voedingsplannen om je lichaam gezonder te maken en ons sportconcept om je sterker te maken. We gaan in dit plan GEEN grote voedingsgroepen schrappen en we gaan NIET weinig eten. Wel gaan we je met ALLES wat we hebben, je leren om anders te denken en te kijken naar voeding, naar krachttraining en naar onze maatschappelijke gewoonten. Je daarmee vooral ook EIGEN ervaring te laten opdoen en je daarmee zo zelfsturend te maken, dat je helemaal NOOIT meer een dieet nodig hebt om een gezond gewicht te bereiken of te behouden.

Een klein bewijsje van HOE we meedenken en je echt EFFECTIEF willen ondersteunen is ons 4 maandenplan (20 weken) voor dit najaar. ZONDER verdere verplichtingen! Eigenlijk is 4 maanden, slechts 17 weken, maar omdat we de ‘feestdagen periode’ hier maar even buiten laten, pakken we die weken er gewoon voor jou bij! 🙂 We gaan ons dus NIET alleen maar richten op een tijdelijk plan ‘tot aan’ de feestdagen. Dat is wel een motiverend doel, maar… daar stopt het niet. Juist de herstart of doorstart in het nieuwe jaar na die onderbreking, is cruciaal om je al je inspanningen niet voor niets te laten zijn. Om er een gezonde gewoonte van te kunnen maken. Daarom sluiten we juist af met een bonusbijeenkomst in het nieuwe jaar.

GEEN verdere verplichtingen!

NIEMAND heeft de wijsheid in pacht, dus je mag deze 20 weken zelf ervaren wat ons gedachtengoed hierover is. Als het je aanspreekt, ben je VRIJ om bij ons te blijven en NET ZO vrij om daarna je eigen weg te gaan. Ook DAT is effectieve, persoonlijke aandacht, nietwaar? Voor een vast bedrag ineens, is alles duidelijk en overzichtelijk. Voor €299,- ineens kun je 20 weken komen sporten zoveel als je wilt. Je krijgt 14 weken ondersteuning met een voedingsplan waarin we 7x bij elkaar komen in een groepsbijeenkomst. Als je het per maand wilt betalen is het €94,50 per maand (4x dus) Ineens betalen levert dus maar liefst €79,- VOORDEEL op! (een korting van zo’n 21%)

VOOR ONZE LEDEN!

Het 14 weken voedingsplan is ‘onderdeel’ van het ALL IN Gezondheidsplan. NATUURLIJK kunnen ook onze leden starten met Curves Complete. Voor onze leden is de prijs €98,- (exclusief de cursusboeken ad €15,-) Afhankelijk van de animo zullen een of meerdere bijeenkomsten plannen. Een groep is bij voorkeur vanaf 10 personen en niet groter dan 15 mensen. We starten vanaf 11 september! Doe jij mee? Geef je op in de club en doe alvast je nazomer-startmeting 🙂 

EXTRA’S

Via Care for Women stellen we je in staat om aan het begin en eind van het Gezondheidsplan een Healthcheck met bloedonderzoek en bloeddrukmeting te laten uitvoeren. Wij faciliteren dit per club om het je gemakkelijker te maken, (bijvoorbeeld een hele dag of dagdelen spreekuur van Care for Women op de club) maar de vergoedingen hiervoor gaan via jouw eigen Zorgverzekering en zijn niet inbegrepen in de prijs. Daarnaast willen we heel graag met de groep van ALLE deelnemers van alle DRIE clubs een gezamenlijke fotoshoot doen. Een hele leuke middag met een hapje en drankje waar je ook nog eens aantal prachtige professionele foto’s aan overhoudt. Maar… dat overleggen we samen en is naar animo!

Kortom; ben jij op zoek naar een DUURZAAM gezondheidsplan? DAN moet je echt meedoen met de actie PRACHTIG KRACHTIG! Bekijk onze video of meld je direct aan via het mailadres ikwilmebetervoelen@live.nl (LET OP: Dat is nog geen onverbiddelijke deelname, je kunt bij Curves gelukkig alleen PERSOONLIJK een abonnement kiezen en aannemen, en niet ONLINE)

 

 

 

 

 

    Fabian Verheij

    Fabian heeft sinds zijn start bij Curves in 2007 ervaring als man tussen alleen vrouwen en schrijft over alles wat in hem opkomt. Over ervaringen uit de praktijk (werk en gezin) en als het gaat om onderwerpen omtrent zijn vakgebied. Hij heeft, samen met zijn vrouw Christel, 3 kinderen op het voortgezet onderwijs en ze zijn samen eigenaar van drie vestigingen van Curves "30 minuten fitness voor vrouwen" in Twente. Curves is het meest onderzochte leefstijlconcept ter wereld met vestigingen in meer dan 80 landen en ingericht om vrouwen te helpen een regelmatig sportritme mogelijk te maken en te leren hoe met voeding om te gaan. De basis van de voedingsleer kwam van de Cleveland Clinic, maar Fabian bleef daarna altijd kritisch op zoek naar meer kennis. Hij is EE-trainer voor Curves Nederland (Empowering Excellence) en voorzitter van de Curves Franchise Vereniging.

    Geef een reactie:

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.