Girls Night In 2015

Op deze pagina maken we meer duidelijk over het hoe en wat van de ‘Girls Night In’ bij Curves Hengelo.

Curves “Girls Night In”

Woensdag 28 oktober van 20:00 – 22:00 uur 

Locatie: Curves Hengelo Zuid · Tuindorpstraat 61 · Hazemeijer Hengelo Terrein (gebouw B04)

Klik hier voor de pagina met alle standhouders en het aanbod op de avond!

Klik hier voor de pagina met alle andere beschikbaar gestelde prijzen!

Hoe verloopt de avond?

De ‘Girls Night In’ is een benefiet avond voor het goede doel in de vorm van een doorlopende loterij en een verwen avond voor vrouwen. Er zijn diverse stands op het gebied van Welness, Beauty, Verzorging, Vrouw zijn, en meer. Natuurlijk wordt ook voor een hapje en een drankje gezorgd.

Lotenverkoop en een ruim prijzenpakket

Zowel Standhouders als andere aanbieders hebben prijzen beschikbaar gesteld waarvoor mensen lootjes kunnen kopen. Zij kunnen kiezen voor welke prijs of prijzen zij hun lootjes willen inzetten. De beschikbaar gestelde prijzen zijn in onze clubs allemaal apart vermeld en mensen kunnen in de daarvoor bestemde ‘netten’ per prijs hun lootje deponeren. Loten zijn ook alleen in onze clubs te koop. De grote hoeveelheid prijzen geeft je een grote kans op een leuke prijs.

De opbrengst komt volledig uit de lotenverkoop en is 100% voor Pink Ribbon. Alle standhouders en het Curvesteam zijn belangeloos aanwezig, er is geen verkoop en ook alle inspanningen voor marketing en organisatie door Curves wordt NIET met deze opbrengst verrekend. Samen sterk tegen borstkanker, daar gaat het om!

Doorlopende trekking van alle prijzen

Tijdens de GNI worden alle prijzen verloot. Dat kunnen ook prijzen zijn die alleen ter plaatse ‘geconsumeerd’ kunnen worden (Bijvoorbeeld elk half uur een stoelmassage, of een nagelbehandeling) Er wordt voor leden duidelijk onderscheid gemaakt in de prijzen van standhouders die alleen op de avond zelf ‘geconsumeerd’ kunnen worden. Het zou jammer zijn om daar een lootje in te doen, als je er op de avond niet bent 🙂

Loten kunnen al de hele maand worden gekocht

Voor alle andere prijzen hoef je niet persé aanwezig te zijn. We nemen contact met je op als je een prijs hebt gewonnen. Het voordeel van deze opzet is dat het zo de opbrengst ten goede komt. Mensen die onverhoopt verhinderd zijn, kunnen zo toch een leuke prijs bemachtigen, maar….het aanbod ter plaatse is ook voldoende reden om wel degelijk op de avond te willen komen 🙂 

De prijs van de lootjes is: 3 lootjes voor 10 euro   (1 lootje voor 5 euro ·  2 lootjes voor 8 euro)

Klik hier voor alle standhouders, aanbod op de avond!

Klik hier voor de pagina met alle beschikbaar gestelde prijzen!