Over Curves

Hengelo heeft 2 vestigingen van Curves 30 minuten fitness voor vrouwen en ook Rijssen heeft nu een Curves.

Al sinds 2 april 2007 is de eerste vestiging geopend in de wijk Roershoek/Slangenbeek aan de Berlijnstraat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

22 november 2010 opende ‘Hengelo Zuid’ in de aansprekende locatie de “Creatieve Fabriek” aan de Tuindorpstraat.

Entree B04

Zo kun je in Hengelo altijd in de buurt 30 minuten sporten. Dat is praktisch! Volgens Google Maps is er voor elke vrouw die in Hengelo woont, een van de vestigingen binnen 3,5 km!

Curves Rijssen

 

 

 

 

 

In 2016 opende onze derde vestiging in Twente op 22 februari aan de Watermolen 61-63 in Rijssen

Klik hier eerst voor een leuke impressie van Curves!

Ons doel is simpel: Vrouwen sterker maken en regelmatiger kunnen laten sporten ondanks hun bijzonder volle agenda! Vrouwen zorgen veelal voor de hele omgeving en het laatst voor zichzelf. Bij Curves zorgen wij voor hen! Kleinschalig, persoonlijk, eenvoudig en doeltreffend. Dus een moment voor jezelf… met effect.  Curves laat vrouwen anders over fitness denken. Het is snel, leuk en veilig! Zonder poespas, jij komt voor resultaat, 30 minuten sporten en zonder vaste lestijden. Kan het praktischer?

Wereldwijd heeft Curves 6.000 clubs in 80 landen….en is daarmee de grootste fitnessfranchise ter wereld. De voordelen hiervan worden duidelijk in ons effectieve concept. Curves heeft de meest onderzochte workout ter wereld en heeft met deze verworven kennis het trainen met ‘CurvesSmart’ ontwikkeld. De meest geavanceerde fitnesstechniek ter wereld terwijl het niets aan eenvoud heeft ingeboet, om mee te werken. Bij Curves is niets ingewikkeld!

Elke vestiging wordt geleid door gepassioneerde zelfstandige ondernemers die dit concept omarmen en lokaal uitdragen. Met persoonlijke aandacht om je te helpen om je doelen te bereiken. Je moet het eigenlijk voelen en ervaren dus… kom kennismaken! Daarnaast begeleiden wij, verrassend andersom denkend, ook naar gewichtsverlies. Net zo eenvoudig als de workout van Curves! Geen poespas, niet zonder fruit of brood of met tabletten en shakes. Maar je staat versteld hoe goed jij je kunt voelen met goed en gezond eten en 3x per week actief sporten!

bokkesprong.jpg

Van harte welkom bij Curves!