Zo doen wij het!

Hi beste lezer,

Fabian

Christel

Wij zijn Christel en Fabian Verheij, samen eigenaar van drie vestigingen van Curves in Twente. We hebben twee clubs in Hengelo en een vestiging in Rijssen. Ons team bestaat op dit moment uit 11 mensen. Momenteel hebben we een vacature! Zie onderaan in dit artikel 🙂 

Het is leuk om jou via deze weg te kunnen uitleggen wat Curves nu eigenlijk is. Curves is voor vrouwen namelijk de beste oplossing om een meer gezonde leefstijl te kunnen bereiken.

Maar ja, er wordt wel meer gezegd, niet waar? 🙂 We vertellen je graag waarom we dat zeggen; De basis van een gezonde leefstijl is niet alleen goed voor jezelf zorgen, maar ook een betrouwbare partner hebben die je daarbij ondersteunt. Dat geldt net zo voor je persoonlijke relaties, toch?

Onze gedachte en ons concept gaat uit van een solide basis. Daarmee bedoelen wij een regelmatig sportritme in je leefstijl inpassen en daarbij goed, gezond en normaal eten. Dat sportritme maken wij gemakkelijk doordat een complete training, met Kracht en Cardio, bij Curves niet langer dan 30 minuten duurt.

In een kleinschalige gemoedelijke omgeving kennen wij al onze sportende leden en evalueren wij heel regelmatig de vorderingen. Zo kan het gebeuren dat als jij, of misschien wij wel, niet tevreden zijn over jouw resultaten we bijvoorbeeld ook willen helpen om je eetpatroon te verbeteren. Onze kennis daarvoor willen we graag met je delen.

Resultaten leveren een goed gevoel en de combinatie van regelmatig sporten en goed eten is echt een garantie voor succes. Die resultaten zoeken wij juist niet in een dieet, maar veel meer in de begeleiding naar een beter eetpatroon dat past bij je inspanningen. Vaak is dat juist meer eten dan veel vrouwen gewend zijn. We willen dan ook heel graag mensen van altijd-maar-diëten afhelpen.

Bij Curves begrijpen we ook je knelpunten om regelmatig sporten in je agenda te krijgen. We ondersteunen en stimuleren dan ook op allerlei manieren om je drie keer per week te kunnen begroeten. Met positieve stimulans, beloningen en leuke activiteiten.

Onze veilige manier van trainen maakt dat vrouwen met heel veel uiteenlopende klachten, klein en groot, juist heel goed bij ons terechtkunnen. Alleen al door het bij ons ‘te kunnen’ komt die bijzonder belangrijke regelmaat binnen handbereik. Zo zijn juist allerlei klachten te verminderen, voor jong en oud.

Kortom, wij bij Curves hebben persoonlijke aandacht voor mensen en hebben een belangrijke missie. “Regelmatig sporten binnen handbereik brengen en vrouwen sterker maken!”

Als jij komt kennismaken hopen wij je positief te kunnen verrassen. Bel ons maar eens voor een afspraak of vul op onze websites het contactformulier in. Van harte welkom!

www.curveshengelo.nl   ·    www.curveshengelozuid.nl   ·   www.curvesrijssen.nl

Klik hier om direct naar onze nieuwste artikelen /  blogs te gaan


Vacature Circuit Coach (parttime functie)

Momenteel (30 augustus 2017) zijn wij op zoek naar een of meerdere nieuwe Circuit Coaches. Met twee vestigingen in Hengelo en een vestiging in Rijssen helpen wij vrouwen met het concept ’30 minuten fitness voor vrouwen’ aan een regelmatig sportritme met als uitgangspunt ‘sterker maken’ door krachttraining.

We zijn op zoek naar leuke, vlotte sportieve dames met een sportachtergrond/opleiding. Een verantwoordelijke teamplayer voor de vestiging in Hengelo en/of in Rijssen.

Complete begeleiding is gebaseerd op de belangrijkste drie pijlers; Sport, Voeding en Gedrag. Een baan voor een echte Coach personality dus, die tegelijk ook een ‘mensen mens’ is. Juist omdat we persoonlijke begeleiding bieden onder het motto “Strengthening Women” Het betreft een hele leuke, maar ook betekenisvolle baan. Met deze 3 pijlers van een gezonde leefstijl ben je eigenlijk ook een lifestyle en gezondheidscoach.

Werktijden:

Parttime houdt in dat we een Coach zoeken voor ongeveer 4-5 werkmomenten. We werken in blokken van niet meer dan 4 uur op de ochtend en op de middag/vroege avond en proberen deze momenten zoveel mogelijk evenredig te verdelen. Alle werkzaamheden vinden zoveel mogelijk plaats binnen onze reguliere openingstijden.  (Klik hier voor onze openingstijden)

(Een reactie is zinloos als je alleen op de ochtenden wilt werken)

Werkzaamheden: 

Doelen stellen, persoonlijke begeleiding van vrouwen (>stimuleren, corrigeren, afremmen) voedingsadviezen, acties bedenken en voorbereiden, intakegesprekken, schoonmaken, administratieve werkzaamheden, contacten onderhouden met leden, commerciële activiteiten >marketing en promotiewerk.

Vaardigheden en eigenschappen:

Een creatieve teamplayer, flexibel, humor, stimulerend, enthousiast, betrouwbaar, geconcentreerd, nauwkeurig, oplettend, commercieel, vrolijk, sportief. Kortom; Iemand die een feestje kan maken van een Workout van 30 minuten, maar tegelijk ook scherp en alert is op de uitvoering en houding van onze sportende dames. Iemand die daarnaast ook een luisterend oor kan bieden en kan adviseren en sturen op resultaat.

Bij voorkeur: Een sportopleiding, duidelijke affiniteit met sport

Reageren: Doe je graag per mail aan Fabian en Christel op het adres curveshengelo@live.nl met je CV toegevoegd. In de mail zelf zijn we vooral nieuwsgierig naar je motivatie voor de vacature.

Een impressie van de baan: Leuke, gevarieerde baan waarin het hele team samen veel invloed heeft op de in-club acties en activiteiten in de club. Creativiteit is hiervoor altijd belangrijk. Ondanks alle plezier en fun is de onderliggende, en meest belangrijke basis, altijd de gerichte aandacht voor mensen. Hen helpen en ondersteunen om resultaat te bereiken voor de gezondheid, door hen doorlopend met interesse te blijven volgen.